Київ, вул. Гарматна, 38Б

1000 грн / добу Код: 7884

Спальні місця: 2
Опис

Стильний лофт

Детальна іноформація

До вашої уваги представляємо унікальну однокімнатну квартиру-студію з окремою спальнею в ЖК «Козацький» за адресою вул. Гарматна 38-B.

У квартирі виконано новий дизайнерський ремонт у сучасному стилі з елементами лофт. Є все необхідне для комфортного проживання: двоспальне ліжко, диван, стільці, обідній стіл, 4K телевізор, кондиціонер, холодильник, мікрохвильовка, плита, духовка, чайник, бойлер, wifi, гардероби з підсвічуванням, lounge освітлення, посуд, постільна білизна, рушники, капці, мило тощо.

Квартира знаходиться в новому житловому комплексі, який стоїть у зеленій зоні прямо в парку «Орлятко». Житловий комплекс добре охороняється камерами відеоспостереження і приватною охоронною фірмою, так що ви можете не переживати за своє майно. Поруч ТРЦ «Космополіт», ТЦ «Аркадія» і ТЦ «Мармелад», магазини, піцерія, кафе, салони краси, поліклініка, стоматологія, відділення банків, пошта, кілька дитячих садків і шкіл. Зручна транспортна розв'язка: швидкісний трамвай, метро Шулявська, КПІ, Берестейська. 15 хвилин до центру. При заселенні підписуємо договір оренди. Працюємо офіційно!
Підтримка 24/7.

Правила проживання:

Заселення з 14:00
Виселення до 12:00.
У квартирі заборонено курити.
Заборонено проводити вечірки і шуміти з 22:00 до 08:00.
Заборонено проживання з дітьми.
Заборонено проживання з тваринами.
Заборонено розпалювати відкритий вогонь (свічки, запальнички і тд.)

Оплата:
Без передоплати.
Оплата тільки на розрахунковий рахунок.

Працюємо офіційно!

Чекаємо ваших дзвінків!

Мапа

МЕБЛІ
КУХОННА ТЕХНІКА
ПОБУТОВА ТЕХНІКА
ІНШЕ